We heard you: Exterior of new hospital has an updated look

The exterior design of the new Mills Memorial Hospital has been updated with a more neutral look that blends into Terrace’s mountainous landscape. The new colours will also better accentuate landscaping features.

We released the original draft exterior design in the fall of 2021 and received significant feedback.

In the new design, white and grey panels have replaced many orange panels in the original design. The top floor is also much lighter.

The footprint of the building, which is based on the design of the services and amenities inside, remains the same. We’ve also kept the wood aesthetic and accent features for the main floor and entrances.

Updated exterior design


Initial exterior design - released in 2021


Categories: #design, #engagement
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link
<span class="translation_missing" title="translation missing: en-US.projects.blog_posts.show.load_comment_text">Load Comment Text</span>